Anlas radiaal winterbanden

De ‘WinterGrip Plus’ van Anlas is de eerste échte radiaal winterband voor middelzware- en zware motorfietsen.  Speciaal ontwikkeld voor motorrijders die het winterse weer trotseren. Vanwege de speciale rubbersamenstelling en lamellen biedt deze band uitstekende controle en grip op koude, natte en besneeuwde wegen.

De meeste motorbanden zijn zomerbanden. De gekozen rubbersamenstelling zorgt voor een goede grip en levensduur zolang het niet te koud wordt. Bij temperaturen lager dan 8 graden blijft dat rubber echter te hard, waardoor de grip sterk terugloopt. 

Vooralsnog kenden we speciale winterbanden alleen voor scooters en lichte motoren maar met de ‘WinterGrip Plus’  van Anlas is dit voorbij. Bovendien biedt deze band ook tijdens warmere dagen uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Mede dankzij hun ‘Zero Degree Radial’ technologie en het hoge percentage silica blijft de band ook bij lagere temperaturen zijn grip behouden. Door de lamellen hecht de band zich goed aan het asfalt voor een optimale controle. Daarnaast zijn de  banden voorzien van de M+S codering, een zeer open profiel voor nog betere grip bij koud en nat weer. 

Wie in de winter doorrijdt is dus beter af met de speciale ‘WinterGrip Plus’ van Anlas. 

Beschikbare Maten

Voor:

– 120/70 ZR17 

– 110/80 R19 

– 120/70 R19 

Achter:

– 150/70 R17 

– 160/60 ZR17 

– 170/60 R17 

– 180/55 ZR17 

Vraag er naar bij uw dealer of kijk op www.hocoparts.com voor meer informatie.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?