donderdag 28 maart 2024

Anlas radiaal winterbanden

De ‘WinterGrip Plus’ van Anlas is de eerste échte radiaal winterband voor middelzware- en zware motorfietsen.  Speciaal ontwikkeld voor motorrijders die het winterse weer trotseren. Vanwege de speciale rubbersamenstelling en lamellen biedt deze band uitstekende controle en grip op koude, natte en besneeuwde wegen.

De meeste motorbanden zijn zomerbanden. De gekozen rubbersamenstelling zorgt voor een goede grip en levensduur zolang het niet te koud wordt. Bij temperaturen lager dan 8 graden blijft dat rubber echter te hard, waardoor de grip sterk terugloopt. 

Vooralsnog kenden we speciale winterbanden alleen voor scooters en lichte motoren maar met de ‘WinterGrip Plus’  van Anlas is dit voorbij. Bovendien biedt deze band ook tijdens warmere dagen uitstekende prestaties en duurzaamheid.

Mede dankzij hun ‘Zero Degree Radial’ technologie en het hoge percentage silica blijft de band ook bij lagere temperaturen zijn grip behouden. Door de lamellen hecht de band zich goed aan het asfalt voor een optimale controle. Daarnaast zijn de  banden voorzien van de M+S codering, een zeer open profiel voor nog betere grip bij koud en nat weer. 

Wie in de winter doorrijdt is dus beter af met de speciale ‘WinterGrip Plus’ van Anlas. 

Beschikbare Maten

Voor:

– 120/70 ZR17 

– 110/80 R19 

– 120/70 R19 

Achter:

– 150/70 R17 

– 160/60 ZR17 

– 170/60 R17 

– 180/55 ZR17 

Vraag er naar bij uw dealer of kijk op www.hocoparts.com voor meer informatie.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen