Twin Air voor Honda CRF1000L Africa Twin

Heb je een Honda CRF1000L Africa Twin Adventure bike en ga je vaak off-road rijden, dan heeft Twin Air de oplossing om het stof buiten je motor te houden. Twin Air heeft een nieuw, makkelijk te installeren filter rekje ontwikkeld met een verwisselbare schuim luchtfilter.

Dit nieuwe systeem geeft een betere luchtstroming en bescherming voor de motor. Voor meer informatie, dyno test resultaten en artikelnummers kijk op www.twinair.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?