Aprilia RS 660 niet op MOTORbeurs Utrecht

Kennelijk zijn er nog maar bar weinig Aprilia RS 660’s gereed. In ieder geval staat de sportieve Aprilia niet op MOTORbeurs Utrecht maar vanaf volgende week wel op de Brussels Motor Show van 9 t/m 12 januari 2020: paleis 8, standnummer 8.04.

Onze test van de Aprilia RS 660

Tijdens EICMA 2019 heeft Aprilia de RS 660 geïntroduceerd. Deze motor zal vanaf 2e helft 2020 in de Benelux verkrijgbaar zijn.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?