Aprilia toont stilletjes de nieuwe Tuareg 660

Geen persberichten, geen posts op social media en geen schimmige video’s. Niets van dat alles. Sterker nog: als je niet op je qui vive was, zou je zo voorbij zijn gelopen aan de Tuareg 660.

Dat Aprilia grote plannen heeft met het nieuwe tweecilinder 660-blok dat simpel gezegd  het voorste deel is van het vermaarde V4-blok. En een lichte echt avontuurlijke adventure, het type motor dat het in dit tijdsgewricht zo goed doet – zie Husqvarna, zie KTM, zie Yamaha, zie BMW etc. – is dan ook geen verrassing. Eind jaren ’80 (vdve) had Aprilia al eens de 600cc eencilinder Tuareg met de toevoeging Wind in het assortiment staan.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?