Aprilia’s RS660 komt eraan. Hier wat bewegend beeld!

Om je eetlust op te wekken, heeft Aprilia een video uitgebracht die de RS660 in actie laat zien.

We hebben ons deel van de korrelige beelden van Aprilia’s langverwachte sportmotor nu wel gezien. Dus het is geweldig om eindelijk een fatsoenlijk stukje film van Aprilia te zien, waarop we ons kunnen vergapen aan de RS660 in al zijn glorie. Ook al duurt het clipje minder dan 30 seconden…

La nuova era sta arrivando. Prenota la tua #RS660 da ottobre! šŸ‡®šŸ‡¹rs660.aprilia.com#Aprilia

Geplaatst door Aprilia op Maandag 17 augustus 2020

Met de officiƫle lancering, die we binnenkort verwachten, brengt Aprilia mrt de RS660 hopelijk weer wat opwinding in het middensegment der sportmotoren. Afgaand op de beelden, is de missie geslaagd. Natuurlijk weten we zo goed als alles wat we moeten weten over de machine. Gelekte documenten, spionageslagen en beelden van circuittesten maken de 660 tot een van de slechtst bewaarde geheimen van de motorwereld.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?