donderdag 25 april 2024

Aprilia’s RS660 komt eraan. Hier wat bewegend beeld!

Om je eetlust op te wekken, heeft Aprilia een video uitgebracht die de RS660 in actie laat zien.

We hebben ons deel van de korrelige beelden van Aprilia’s langverwachte sportmotor nu wel gezien. Dus het is geweldig om eindelijk een fatsoenlijk stukje film van Aprilia te zien, waarop we ons kunnen vergapen aan de RS660 in al zijn glorie. Ook al duurt het clipje minder dan 30 seconden…

https://www.facebook.com/ApriliaItalia/videos/766189404148277

Met de officiële lancering, die we binnenkort verwachten, brengt Aprilia mrt de RS660 hopelijk weer wat opwinding in het middensegment der sportmotoren. Afgaand op de beelden, is de missie geslaagd. Natuurlijk weten we zo goed als alles wat we moeten weten over de machine. Gelekte documenten, spionageslagen en beelden van circuittesten maken de 660 tot een van de slechtst bewaarde geheimen van de motorwereld.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen