vrijdag 19 april 2024

MotoMondo goes UK!

Motor-importeur MotoMondo is vanaf 1 september 2020 ook verantwoordelijk voor de distributie van Mash Motorcycles in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

MotoMondo, dat voor de Benelux importeur is van Mash, Royal Enfield, Hyosung en RIEJU, waagt in tijden van COVID-19 toch de stap over het Kanaal. Het biedt mooie kansen om het merk op de kaart te zetten.

Ook in de UK stijgt verkoop in de segmenten 50-650cc, precies het segment van Mash. Om de bestaande dealers in de UK optimaal te ondersteunen, is MotoMondo UK Ltd opgericht. Er werken daar vakbekwame mensen die de Britse en Ierse markt goed kennen. MotoMondo Nederland kan niet wachten om de eerste motorfietsen aan Britse en Ierse dealers en motorrijders te leveren.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen