MotoMondo goes UK!

Motor-importeur MotoMondo is vanaf 1 september 2020 ook verantwoordelijk voor de distributie van Mash Motorcycles in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

MotoMondo, dat voor de Benelux importeur is van Mash, Royal Enfield, Hyosung en RIEJU, waagt in tijden van COVID-19 toch de stap over het Kanaal. Het biedt mooie kansen om het merk op de kaart te zetten.

Ook in de UK stijgt verkoop in de segmenten 50-650cc, precies het segment van Mash. Om de bestaande dealers in de UK optimaal te ondersteunen, is MotoMondo UK Ltd opgericht. Er werken daar vakbekwame mensen die de Britse en Ierse markt goed kennen. MotoMondo Nederland kan niet wachten om de eerste motorfietsen aan Britse en Ierse dealers en motorrijders te leveren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?