donderdag 2 februari 2023

ARCH Motorcycle introduceert nieuwe KRGT-1

ARCH Motorcycle uit Los Angeles introduceert de nieuwe ARCH KRGT-1. De met de hand gebouwde productiemotor legt de lat hoog in de klasse der performance cruisers. De nieuwe KRGT-1 volgt de gedachte van ARCH Motorcycle dat een motor er eenvoudig uitziet, gekoppeld aan elegant design en hoge prestaties. De nieuwe ARCH KRGT-1 heeft meer dan 20 grote veranderingen ondergaan, waaronder meer dan 150 nieuw ontworpen onderdelen.

Zo werd onder andere het rijwielgedeelte nieuw ontworpen, met een verbeterde vering, remonderdelen. Ook werden veiligheidsfuncties toegepast en werd de bediening van knoppen en hendels ergonomisch verbeterd.

De nieuwe ARCH Motorcycle KRGT-1 is nu in productie en je kunt ‘m kopen op archmotorcycle.com. Daar start je de bestelprocedure.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen