ARCH Motorcycle introduceert nieuwe KRGT-1

ARCH Motorcycle uit Los Angeles introduceert de nieuwe ARCH KRGT-1. De met de hand gebouwde productiemotor legt de lat hoog in de klasse der performance cruisers. De nieuwe KRGT-1 volgt de gedachte van ARCH Motorcycle dat een motor er eenvoudig uitziet, gekoppeld aan elegant design en hoge prestaties. De nieuwe ARCH KRGT-1 heeft meer dan 20 grote veranderingen ondergaan, waaronder meer dan 150 nieuw ontworpen onderdelen.

Zo werd onder andere het rijwielgedeelte nieuw ontworpen, met een verbeterde vering, remonderdelen. Ook werden veiligheidsfuncties toegepast en werd de bediening van knoppen en hendels ergonomisch verbeterd.

De nieuwe ARCH Motorcycle KRGT-1 is nu in productie en je kunt ‘m kopen op archmotorcycle.com. Daar start je de bestelprocedure.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.