ARIE MOLENAAR MOTORS VANAF HEDEN AUTHORIZED KTM DEALER!

KTM Sportmotorcycle Nederland BV is verheugd u mede te delen dat vanaf heden Arie Molenaar Motors onderdeel uitmaakt van de KTM Orange Family.

Arie Molenaar Motors is in 1964 gestart en een begrip in de motorbranche. Gevestigd in IJsselstein kent Arie Molenaar Motors zowel regionaal als landelijke bekendheid door zijn service en advies.

Arie en Monique Molenaar, eigenaren van Arie Molenaar Motors: ‘Wij zijn trots om deel uit maken van de Orange Family’. KTM is een merk dat altijd READY TO RACE is en dit zie je terug in professionaliteit, kwaliteit en ontwikkeling. Iets wat past bij onze bedrijfsfilosofie.’

Jeroen Punt, managing director KTM Nederland : ‘Bij Arie Molenaar Motors is het race DNA merkbaar. In alle aspecten zijn ze READY TO RACE. Dit past perfect bij de visie van KTM. De samenwerking is een goede match en versterkt de ontwikkelingen van KTM in straatmotoren en racerij. Met de komst van Arie Molenaar Motors versterken wij ons dealernetwerk.’

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?