16.9 C
Nederland
dinsdag 17 mei 2022

Arie Vos wint in Assen en behaalt het kampioenschap voor Kawasaki

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Arie Vos heeft zondag de ONK Dutch Superbikes gewonnen en daarmee het kampioenschap binnengehaald. De Kawasaki coureur reed zijn eerste ONK Supersport op een Kawasaki in 2004 en beëindigt nu zijn actieve race-carrière met het behalen van de Dutch Superbike titel voor Kawasaki.

Arie Vos: “Eigenlijk was ik in 2013 al van plan te stoppen met racen maar toen Henk Salomons (General Manager – Kawasaki Benelux) mij benaderde om in 2014 nog één keer alles te geven heb ik niet lang hoeven na te denken. Ik ben apetrots dat ik de titel heb binnengehaald!” 

Henk Salomons: “Kawasaki Benelux is Arie dankbaar voor zijn inzet dit jaar. We zijn trots op de titel en vinden het prachtig dat Arie zijn carrière afsluit op het merk waar hij ooit mee is begonnen”. “We zijn nog niet helemaal klaar met Arie want we hebben nog wat wilde plannen waar hij een enorm belangrijke rol ik kan vervullen, daarover later meer…”.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen