zondag 29 januari 2023

Reportage: Tabia MTS 800

Deelnemen aan een rally voor klassieke motoren, maar nog niet in het bezit zijn van zo’n oud pareltje. Arnoud van der Wel begon een zoektocht naar geschikt materiaal en stuitte op een wel heel unieke motor, de Tabia MTS 800.  Nog nooit gehoord van Tabia? De kans is behoorlijk groot dat het inderdaad geen belletje bij je doet rinkelen, want in de gehele wereld staat er slechts één motor op kenteken met typenaam Tabia. Sinds drie jaar heeft deze eigenwijze klassieker een vaste v...

Onbeperkt verder lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? als abonnee om direct verder te lezen.

Wil je graag toegang? Neem dat een Motor.NL Premium abonnement vanaf €2,50 per maand. Het online bladerbaar lezen van MOTO73 en Promotor is inbegrepen.

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of wil je toch liever een magazine in de brievenbus? Kijk dan hier voor de mogelijkheden.

Jarno van Osch
Jarno van Osch bevind zich sinds 2006 in de motorbranche als redacteur van MOTOR Magazine en MOTO73. Vernoemd naar de legendarische GP-coureur Jarno Saarinen was het wellicht niet zo vreemd dat ik uiteindelijk in deze hoek belandde. Als kleine jongen keek ik al graag naar motorraces en op het moment dat ik twaalf werd, mocht ik achter op de motor bij mijn vader... naar de TT in Assen! Daar werd een passie ontdekt, die uiteindelijk zelfs werk werd. Per 1 januari 2017 aan de slag te gaan als schrijvend freelancer en fotograaf. Dat geeft me de kracht in handen om tekst met beeld te combineren.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen