Autotron wordt omgetoverd tot een grote motorcross circuit

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De sprankelende oogjes van een 8-jarig mannetje, met een liefde voor motorcross, hebben er eigenlijk voor gezorgd dat Autotron in Rosmalen wordt omgetoverd tot een grote zandbak. Van 28 t/m 30 december is Autotron namelijk hét Mekka van SuperCross Brabant.

Daan Verhoeven, het 8-jarige mannetje en de jongste zoon van organisator Bas Verhoeven, zeurde namelijk al heel lang bij zijn vader om dit evenement. Bas, die samen met compagnon Lone Vonk al acht jaar sportevenementen onder de naam V2 Facility organiseert, raakte door die hobby van beide zoons (!) ook enthousiast over deze spectaculaire tak van de motorsport.

Sport, organiseren en hobby

Bas en Lone zijn bekende organisatoren van o.a. paardensport evenementen zoals Indoor Brabant, CSI Eindhoven en KWPN Hengstenkeuring. Maar ook bij het grastennistoernooi Libéma Open en EK Veldrijden is het tweetal betrokken. Ook verzorgden zij Giro d ‘Italia welke destijds drie etappes kende in Gelderland. V2 Facility is gevestigd in het Brabantse Helvoirt.

De prettige samenwerking met Libéma, de fantastische accommodatie Autotron, de ervaring in het organiseren in sportevenementen én de hobby’s van de kids hebben ertoe geleid dat SuperCross Brabant nu ook daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Een 1+1 = 3 in dit geval.

Sfeer, geschiedenis en faciliteiten bij Autotron

Autotron is één van de mooiste hallen van Nederland met een rijke geschiedenis. Het geeft zelfs in lege toestand een teken van warm ontvangst. Autotron is een sfeervolle hal met mooie faciliteiten. 

Officials van KNMV, motorrijders en ook circuitbouwer Freddy Verherstraeten zijn helemaal enthousiast over deze accommodatie en de mogelijkheden die het biedt. SuperCross Brabant zal door de locatie en de professionele organisatie van V2 Facility groots worden. En daarbij is niets onmogelijk.

Uitstraling, sfeer, topsport en de gemoedelijke Brabantse gezelligheid zullen de ingrediënten zijn van dit nieuwe SuperCross event. Het publiek kan genieten van de motorsport en deze optimaal beleven vanaf de vide. Ook is het mogelijk om midden in het circuit te staan en de sporters dus letterlijk om zich heen te zien (en horen) rijden.

SuperCross Brabant zal gehouden worden met het slogan van V2 Facility: Uw evenement is onze Sport.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?