Te koop BERRT GS motoren seizoen 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Wij verkopen onze motoren van het afgelopen seizoen om ruimte te maken voor komend seizoen. Dé kans dus om een originele BERRT GS aan te schaffen.

Onze GS’en kenmerken zich doordat ze twee (sommige 3) jaar oud zijn, weinig kilometers gelopen hebben, vaak veel accessoires hebben en ervaring hebben in het allroad rijden. Daarmee hebben ze wat krassen en ook een scherpe prijs. Probeer maar eens een jonge GS met weinig kilometers te vinden voor dit geld.

Ook hebben we weer een originele R 1200 GS in Trophy uitvoering. Deze bijzondere motorfiets is gebruikt als begeleidingsmotor tijdens de BMW GS Trophy in Thailand 2006. Uniek! (Zie foto hieronder)

Uiteraard zijn alle motoren beschikbaar voor een inspectie en proefrit en naar wens met of zonder stickers. Kijk hier voor het aanbod en maak je keuze. Een mailtje naar bert@berrt.nl is voldoende om in contact te komen. Bellen mag natuurlijk ook: 06-53721807 (Bert)

Foto: BERRT

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?