zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Te koop BERRT GS motoren seizoen 2018

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Wij verkopen onze motoren van het afgelopen seizoen om ruimte te maken voor komend seizoen. Dé kans dus om een originele BERRT GS aan te schaffen.

Onze GS’en kenmerken zich doordat ze twee (sommige 3) jaar oud zijn, weinig kilometers gelopen hebben, vaak veel accessoires hebben en ervaring hebben in het allroad rijden. Daarmee hebben ze wat krassen en ook een scherpe prijs. Probeer maar eens een jonge GS met weinig kilometers te vinden voor dit geld.

Ook hebben we weer een originele R 1200 GS in Trophy uitvoering. Deze bijzondere motorfiets is gebruikt als begeleidingsmotor tijdens de BMW GS Trophy in Thailand 2006. Uniek! (Zie foto hieronder)

Uiteraard zijn alle motoren beschikbaar voor een inspectie en proefrit en naar wens met of zonder stickers. Kijk hier voor het aanbod en maak je keuze. Een mailtje naar bert@berrt.nl is voldoende om in contact te komen. Bellen mag natuurlijk ook: 06-53721807 (Bert)

Foto: BERRT

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen