Avontuur en opstapbonus bij elke nieuwe Suzuki

suzuki_beleving

Je kunt aan alles merken dat het seizoen op doorbreken staat. Menig importeur poogt nieuwe klanten te pleasen met fijne cadeautjes.

Zoals Suzuki: wie voor 1 april – geen grap – een nieuwe motor of scooter koopt, krijgt er een opstapbonus van €500,- bij. Maar da’s niet alles: dit jaar grossiert Suzuki in zogenaamde Suzuki Belevingen. Dat gaat van VIP-kaarten voor de MotoGP tot een V-Strom Adventure Weekend. Een rijvaardigheidstraining of een circuittraining op Assen behoort ook tot de mogelijkheden.

Check snel de actiemodellen en start jouw avontuur vandaag nog! Bekijk de actie hier.

Geen nieuwe Suzuki?

Geen enkel probleem. Je kan namelijk het hele jaar door de Suzuki Beleving ervaren. Suzuki organiseert namelijk verschillende events waar je hoe dan ook aan kan deelnemen. Denk aan de Suzuki Angels & Heroes Tour, circuittrainingen, avontuurlijke trips, e.d.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?