zaterdag 20 april 2024

Avontuur en opstapbonus bij elke nieuwe Suzuki

suzuki_beleving

Je kunt aan alles merken dat het seizoen op doorbreken staat. Menig importeur poogt nieuwe klanten te pleasen met fijne cadeautjes.

Zoals Suzuki: wie voor 1 april – geen grap – een nieuwe motor of scooter koopt, krijgt er een opstapbonus van €500,- bij. Maar da’s niet alles: dit jaar grossiert Suzuki in zogenaamde Suzuki Belevingen. Dat gaat van VIP-kaarten voor de MotoGP tot een V-Strom Adventure Weekend. Een rijvaardigheidstraining of een circuittraining op Assen behoort ook tot de mogelijkheden.

Check snel de actiemodellen en start jouw avontuur vandaag nog! Bekijk de actie hier.

Geen nieuwe Suzuki?

Geen enkel probleem. Je kan namelijk het hele jaar door de Suzuki Beleving ervaren. Suzuki organiseert namelijk verschillende events waar je hoe dan ook aan kan deelnemen. Denk aan de Suzuki Angels & Heroes Tour, circuittrainingen, avontuurlijke trips, e.d.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen