donderdag 28 maart 2024

Bagger styling

Klassieke Bagger styling, volgestopt met moderne technologie, zo zet Yamaha de nieuwe Yamaha XV1900A CFD in de markt. De Japanner beschikt over een luchtgekoeld 1.854cc V-twin OHV-motorblok en de XV1900A CFD en XV1900A Midnight Star zijn de enige cruisers in hun klasse waarbij van een aluminium chassis gebruik is gemaakt. De XV1900A CFD is standaard voorzien van een gekoppeld UBS-remsysteem (Unified Brake System) en is leverbaar voor de prijs van 20.999 euro. 
 
Bent je al in het bezit van een XV1900A Midnight Star en wil je jouw Yamaha de Bagger Style look geven? Dan is het Casual Full Dress pakket ook als accessoire set bij de Yamaha-dealer te verkrijgen. De adviesverkoopprijs van het complete pakket is 3.075 euro (prijs incl. BTW, excl. montage).
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen