Bagger styling

Klassieke Bagger styling, volgestopt met moderne technologie, zo zet Yamaha de nieuwe Yamaha XV1900A CFD in de markt. De Japanner beschikt over een luchtgekoeld 1.854cc V-twin OHV-motorblok en de XV1900A CFD en XV1900A Midnight Star zijn de enige cruisers in hun klasse waarbij van een aluminium chassis gebruik is gemaakt. De XV1900A CFD is standaard voorzien van een gekoppeld UBS-remsysteem (Unified Brake System) en is leverbaar voor de prijs van 20.999 euro. 
 
Bent je al in het bezit van een XV1900A Midnight Star en wil je jouw Yamaha de Bagger Style look geven? Dan is het Casual Full Dress pakket ook als accessoire set bij de Yamaha-dealer te verkrijgen. De adviesverkoopprijs van het complete pakket is 3.075 euro (prijs incl. BTW, excl. montage).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.