Bakkers nieuwste creatie

Bakker Framebouw heeft weer eens van zich laten horen, door een bijzonder project met een CBX1000 zescilinder. Uiteraard vormden Nico Bakker en zijn team een nieuw frame boven het massieve blok en werd ook de swingarm, tank, kroonplaat, uitlaatsysteem en het achterspatbord in eigen huis gefabriceerd. De neus verraadt trouwens waar enkele andere onderdelen vandaan gehaald werden. Een Honda Fireblade uit 2012 bleek een prima donor te zijn voor deze nieuwe CBX. Naast de neus werden ook het kontje en de remmen van de CBR1000RR gebruikt. Voor de vering ging Bakker aan de slag met Öhlins, terwijl de wielen van PVM zijn. De fiets is overigens niet te koop, want het project werd opgezet door de huidige eigenaar van de motor. Uiteraard kan Bakker Framebouw ook jouw droommotor creëren. Lever een donorfiets aan en voor een bedrag tussen de 15 en 18.000 euro wordt er een maatpak voor je motor gecreëerd.  

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.