donderdag 25 april 2024

Nieuwe Victory, de Gunner

Afgelopen weekend is in Chicago het volgende Victory-model gepresenteerd, de Gunner. Volgens de Amerikaanse fabrikant valt deze motor onder de noemer urban cruiser en zou ie vooral op handling hoog scoren. Een mooie zin uit het persbericht luidt bijvoorbeeld: ‘Riders no longer have to give up heavyweight muscle for the killer look they love.’ De 294 kilo wegende Gunner heeft hetzelfde frame en chassis als de High-Ball en valt extra op door z’n immense 50° V-Twin met 1.731 cc aan inhoud, lage zithoogte, drag-style stuur, ronde koplamp en aluminium wielen. De Gunner is trouwens alleen beschikbaar voor de Amerikaanse markt en momenteel zijn er geen plannen om deze bobber naar Europa te brengen, aldus Viktor van Leeuwen van Jeegee, de importeur van Victory in Nederland. Overigens is de Gunner als 2015-model gepresenteerd, terwijl hij wel binnenkort al leverbaar zal zijn. Waarom? Zelfs Van Leeuwen heeft daar geen antwoord op.   

 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen