Nieuwe Victory, de Gunner

Afgelopen weekend is in Chicago het volgende Victory-model gepresenteerd, de Gunner. Volgens de Amerikaanse fabrikant valt deze motor onder de noemer urban cruiser en zou ie vooral op handling hoog scoren. Een mooie zin uit het persbericht luidt bijvoorbeeld: ‘Riders no longer have to give up heavyweight muscle for the killer look they love.’ De 294 kilo wegende Gunner heeft hetzelfde frame en chassis als de High-Ball en valt extra op door z’n immense 50° V-Twin met 1.731 cc aan inhoud, lage zithoogte, drag-style stuur, ronde koplamp en aluminium wielen. De Gunner is trouwens alleen beschikbaar voor de Amerikaanse markt en momenteel zijn er geen plannen om deze bobber naar Europa te brengen, aldus Viktor van Leeuwen van Jeegee, de importeur van Victory in Nederland. Overigens is de Gunner als 2015-model gepresenteerd, terwijl hij wel binnenkort al leverbaar zal zijn. Waarom? Zelfs Van Leeuwen heeft daar geen antwoord op.   

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?

Neem een grote motor, plaats hem in een licht frame en verwijder daarna alle onnodige accessoires. Wat je overhoudt, is volgens Victory de formule voor de ‘modern American musclebike’. De Octane dus.