donderdag 2 februari 2023

Batcycle onder de hamer

In de nieuwe Batman-film The Dark Knight Rises is een hypermoderne motorfiets te zien, maar in de jaren zestig werd door Batman ook al rond gereden op een motor. De motor, gebaseerd op een Yamaha 250cc, is zaterdag 1 december geveild in Palm Beach Amerika. Aan de motor zit een zijspan bevestigd waar de go-kart van Robin op staat. Omdat de papieren van de motorfiets niet volledig waren, is het niet duidelijk of het om de originele Batcycle gaat. De Batcycle werd samen met de Batmobile geveild voor een bedrag van ongeveer 131.000 euro.


Misschien had je wel het geld om de Batcycle aan te schaffen, maar niet de vaardigheden om erop te rijden. Nu is er de mogelijkheid om die vaardigheden bij te brengen doormiddel van een eendaagse zijspancursus van Motorwerk. Tijdens deze dag ga je aan de slag met veel praktische oefeningen, daarnaast komt ook een hoop theorie aan bod. Op de cursusdag zal in totaal rond de zes uur worden besteed aan het leren besturen van een zijspan.


Interesse gekregen, neem dan contact op met Motorwerk.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen