Circuitrijden op Landelijke Motordagen

Een week voor het WK Superbike houdt het TT Circuit Assen samen met Motopaints de jaarlijkse Landelijke Motordagen in combinatie met het Open Paddock Event. Heb je altijd al een keer op het Grand Prix-circuit willen rijden, dan is op zaterdag 20 en zondag 21 april je kans. Naast het circuitrijden zullen er tal van andere activiteiten zoals shows, stands, demo’s en activiteiten voor kinderen.
 
 
Het circuitrijden zal plaats vinden onder begeleiding van CRT-instructeurs. Elke sessie duurt twintig minuten, waarbij alleen motoren met een kenteken worden toegelaten. De snellere rijders krijgen aan het einde van de sessie een certificaat met de rondetijden.


Mocht je geen behoefte hebben om snelle ronden tijden neer te zetten, maar wel een keer op het circuit willen rijden, dan is de mogelijkheid om je in te schrijven voor de toersessies. Tijdens deze sessies worden de ideale lijnen uitgelegd achter een instructeur. 

 
Inschrijven kan via een formulier op de site van het TT Circuit Assen.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.