zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Actie op Assen

Er wordt weer gereden op Assen. Hoewel nog bijna niemand wakker is, zijn de coureurs uit de Red Bull Rookies Cup op dit moment bezig met hun kwalificatiesessie. Onder deze jonge talentvolle coureurs ook een Nederlander, Scott Deroue.

Toch is niet alles anders vandaag want het regent opnieuw in Assen. De verwachtingen zijn echter een stuk positiever. Althans, voor vandaag…Momenten met zonnig weer worden afgewisseld door donkere wolken en soms felle buien. Vooral in het oosten is nog onweer mogelijk. Het wordt 16 tot 18 graden. De wind waait matig uit een westelijke richting.

Het weer ziet er morgen minder fraai uit. Een groot deel van de dag is het grijs en regenachtig. Het lijkt zelfs herfst met 15 tot 18 graden en een stevige zuidwestenwind. Vanaf zondag wordt het zomers met zon en pas dinsdag kans op onweer. Das lekker maar mooi te laat…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen