Actie op Assen

Er wordt weer gereden op Assen. Hoewel nog bijna niemand wakker is, zijn de coureurs uit de Red Bull Rookies Cup op dit moment bezig met hun kwalificatiesessie. Onder deze jonge talentvolle coureurs ook een Nederlander, Scott Deroue.

Toch is niet alles anders vandaag want het regent opnieuw in Assen. De verwachtingen zijn echter een stuk positiever. Althans, voor vandaag…Momenten met zonnig weer worden afgewisseld door donkere wolken en soms felle buien. Vooral in het oosten is nog onweer mogelijk. Het wordt 16 tot 18 graden. De wind waait matig uit een westelijke richting.

Het weer ziet er morgen minder fraai uit. Een groot deel van de dag is het grijs en regenachtig. Het lijkt zelfs herfst met 15 tot 18 graden en een stevige zuidwestenwind. Vanaf zondag wordt het zomers met zon en pas dinsdag kans op onweer. Das lekker maar mooi te laat…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.