13 C
Nederland
dinsdag 28 juni 2022

Beach on Wheels

Dit evenement met de toepasselijke naam Beach on Wheels wordt georganiseerd door Stichting Dutch Rally Association. Het Veluwemeer langs de A28 zal twee dagen het podium zijn voor diverse crosswedstrijden met een open inschrijving. Dit houdt in dat je als deelnemer niet over een startlicentie (van MON of KNMV) hoeft te beschikken. Je dient je vooraf in te schrijven via www.beachonwheels.nl.

Op vrijdagavond wordt een Night Cross gehouden, waarvan de start in de schemer zal zijn. Twee uur later vindt de finish plaats op het met fakkels verlichte strand. Vervolgens start de Beach Party aan de flanken van het kabbelende water.

 Zaterdag 15 september staat volledig in het teken van crosswedstrijden. Deze worden verreden onder de vlag van de MON.  Ook hierbij geldt de verplichting dat je je vooraf dient in te schrijven. De eerste wedstrijd start om 10.00 uur ’s ochtends. De laatste race zal rond 21.30 uur plaatsvinden.

Naast al het crossgeweld is er voor ieder gezinslid iets te beleven, zoals Kidz on Wheels. Waarbij de allerkleinsten kennis kunnen maken met o.a. quads. Daarnaast kunnen de kinderen mee met de Beach express of een rondje maken in een carrousel. Dames kunnen zich laten verwennen bij een vijftal mobiele beautysalons.

Eurol is premium sponsor van deze eerste aflevering van Beach on Wheels. Meer info over het evenement vind je op www.beachonwheels.nl.

De toegangsprijs voor vrijdag bedraagt 10 euro, voor 12,50 euro kun je de hele zaterdag op het strand toeven. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis entree.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen