dinsdag 25 juni 2024

Begrafenis Simoncelli

Zondag 23 oktober was een droevige dag voor de motorsport. MotoGP-coureur Marco Simoncelli overleed na een zware crash op het circuit van Maleisië. Woensdag 26 en donderdag 27 oktober zullen wederom emotionele dagen worden voor de vele fans van Simoncelli.

Woensdag kan er namelijk afscheid van de 24-jarige Italiaan worden genomen. Hij zal in de kerk van zijn woonplaats Coriano opgebaard liggen. Donderdag wordt Marco Simoncelli om 15.00 uur begraven.

Na de autopsie in Maleisië werd afgelopen maandag 25 oktober het lichaam van Super Sic samen met vader Paolo, vriendin Kate en vriend Valentino Rossi teruggevlogen naar Italië. Op het vliegveld Leonardo Da Vinci van Rome werden ze opgevangen door de voorzitter van het Italiaans Olympisch comité. De kist met daarin het lichaam van Simoncelli kreeg een lang applaus van de aanwezigen.

De redactie van MOTOR.nl wenst iedereen veel sterkte met dit grote verlies.

Foto: 2snap

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen