dinsdag 30 mei 2023

Begrafenis Simoncelli

Zondag 23 oktober was een droevige dag voor de motorsport. MotoGP-coureur Marco Simoncelli overleed na een zware crash op het circuit van Maleisië. Woensdag 26 en donderdag 27 oktober zullen wederom emotionele dagen worden voor de vele fans van Simoncelli.

Woensdag kan er namelijk afscheid van de 24-jarige Italiaan worden genomen. Hij zal in de kerk van zijn woonplaats Coriano opgebaard liggen. Donderdag wordt Marco Simoncelli om 15.00 uur begraven.

Na de autopsie in Maleisië werd afgelopen maandag 25 oktober het lichaam van Super Sic samen met vader Paolo, vriendin Kate en vriend Valentino Rossi teruggevlogen naar Italië. Op het vliegveld Leonardo Da Vinci van Rome werden ze opgevangen door de voorzitter van het Italiaans Olympisch comité. De kist met daarin het lichaam van Simoncelli kreeg een lang applaus van de aanwezigen.

De redactie van MOTOR.nl wenst iedereen veel sterkte met dit grote verlies.

Foto: 2snap

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image