Begrafenis Simoncelli

Zondag 23 oktober was een droevige dag voor de motorsport. MotoGP-coureur Marco Simoncelli overleed na een zware crash op het circuit van Maleisië. Woensdag 26 en donderdag 27 oktober zullen wederom emotionele dagen worden voor de vele fans van Simoncelli.

Woensdag kan er namelijk afscheid van de 24-jarige Italiaan worden genomen. Hij zal in de kerk van zijn woonplaats Coriano opgebaard liggen. Donderdag wordt Marco Simoncelli om 15.00 uur begraven.

Na de autopsie in Maleisië werd afgelopen maandag 25 oktober het lichaam van Super Sic samen met vader Paolo, vriendin Kate en vriend Valentino Rossi teruggevlogen naar Italië. Op het vliegveld Leonardo Da Vinci van Rome werden ze opgevangen door de voorzitter van het Italiaans Olympisch comité. De kist met daarin het lichaam van Simoncelli kreeg een lang applaus van de aanwezigen.

De redactie van MOTOR.nl wenst iedereen veel sterkte met dit grote verlies.

Foto: 2snap

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.