dinsdag 16 juli 2024

Beleef de stunts van FMX4EVER op RIDERS Festival

Stel je voor; je zit op een loungestoel of staat op het gras in de frisse buitenlucht tijdens een zachte zomerdag, met een hapje of een drankje in je hand. Genietend van goede rock- en bluesmuziek, met het warme geronk van motoren overal om je heen. En dan vliegt er ook nog eens een crosser door de lucht. Wat wil je nog meer?!

Dit wil je niet missen. En dus nodigen wij je uit: kom 1 en 2 juni naar RIDERS Festival in Autotron Rosmalen!

Tijdens dit heerlijke zomerweekend barst hét motorfestival los.

Naast heel veel motoren, motorrijden én motorrijders vind je er ook het hele weekend livemuziek van verschillende grote tributebands, verschillende stands, foodtrucks en motormerken, maar ook heel veel vette stunts en shows.

FMX4EVER neemt een deel van het entertainment op zich. Met rijders vanuit België, Tsjechië, Nieuw-Zeeland en Groot-Brittannië is het een dynamisch team met verschillende specialiteiten, die heel erg goed zijn in vliegen met crossmotoren.

Van springen over het paard van Troje in Turkije, tot de eerste backflip ooit met een Dakar-motor in Madrid en een record van meeste stuntrijders die tegelijk een backflip doen. De heren van FMX4EVER weten wat spektakel is. Gemaakt van een ander DNA, stroomt adrenaline, spanning en sensatie door hun bloed. Dat garandeert een waanzinnige show.

Bereid je voor op twee dagen vol actie, plezier en gezelligheid en laat je omverblazen door het spektakel van deze gerenommeerde freestylemotocrossers.

Stap op jouw droommotor bij het RIDERS Festival op 1 en 2 juni

Een waar motorfestival

RIDERS Festival bestaat niet alleen uit spectaculaire shows. Het is de plek waar motorrijders van alle leeftijden samenkomen. Of je nu net bent begonnen met motorrijden, graag wilt gaan motorrijden, dagelijks op de motor stapt of na een lange tijd tóch weer overweegt het been over het zadel te gooien – er is voor ieder wat wils.

Wil jij er zeker van zijn dat je erbij bent? Scoor dan nu alvast je kaartjes.

Wil jij zeker weten dat je erbij bent? Scoor dan nu alvast hier je tickets!

Praktische info

WaarAutotron Rosmalen

Wanneer         
1 en 2 juni 2024
Zaterdag van 10.00 – 17.00u
Zondag van 10.00 – 17.00u
Meer informatieRIDERSfest.nl
Ticketsticketpoint.nl/RIDERSfestival
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen