woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Belgian Classic Trophy – 19, 20 & 21 Augustus 2022 in Gedinne

Op 19, 20, 21 augustus komende vindt de 15de editie van de Belgian Classic Trophy plaats op het circuit van Gedinne. Deze internationale wedstrijden gewijd aan klassieke racemotoren telt mee voor het Belgisch kampioenschap Classic Bikes.

100 jaar Motorclub Assen: een eeuw motorsport in Drenthe

De ideale gelegenheid dus om de talrijke gerenommeerde machines te bewonderen zoals de König, BMW, Paton, Ducati, Aermacchi Alla d’Oro, Norton Manx, Maico, Matchless G50, AJS 7R, Seeley, Drixton Honda, Kawasaki, Sarolea, Greeves, Triumph, Gilera Saturno Sport, Royal Enfield, Benelli, Laverda, Yamaha TZ, TR of TD …en de vele andere merken die in het verleden hun stempel hebben gedrukt op de kampioenschappen. Evenmin worden spectaculaire side-cars vergeten. 

Natuurlijk ook het hele weekend: versnaperingen, restaurants, snacks, winkeldorp in de paddock.  Biertenten en op zaterdagavond: live optredens van Dead Elvis Rock’n roll en ook Power Shake !!!

Dit alles voor € 25,- voor de vrijdag, € 25,- voor zaterdag of zondag of slechts € 35,- voor het hele weekend. Camping inbegrepen! Jonger dan 16 jaar? Gratis!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen