Belstaff Pure Motorcycle-collectie 2016

Belstaff’s Pure Motorcycle collectie ademt Belstaffs 90 jaar in de motorracerij, zonder het pure gebruiksgemak los te laten. Sinds de 2005 combineert Belstaf rijke motor- en racegeschiedenis met moderne veiligheidstechnieken. Materiaalinnovatie heeft hoge prioriteit, maar ontwikkeling in ontwerp en stijl staan eveneens hoog in het vaandel. De unieke combinatie wordt verenigd in de Pure Motorcycle-lijn, waarin zowel luxueus design vanaf het allereerste begint samengevoegd wordt met veiligheid.

Elk ontwerp maakt gebruik van CE-goedgekeurde bescherming. De 2016-lijn is opnieuw maximaal beschermend tegen zowel valschade, wind, water en kou zonder in te boeten op comfort, stijl en ventilatie.

Gelanceerd vanaf maart 2016:

De Brooklands Blouson is beschikbaar in hand gewaxt katoen (met Union Jack detail) of hand gewaxt leer in British Racing Green.

-Een klassieke laag afgesneden blouson schnit.
-Waterdichte naden en membraan
-Uitritsbare voering voor extra warmte
-Verwijderbare berscherming in de schouders en ellebogen
-Hand gewaxt katoen voor een vintage look
-Spatwaterdichte zaken
-Onderarm ventilatie

Snaefell Jacket

-Waterdichte naden en membraan
-Verwijderbare nylon-voering voor vier seizoenen
-Rugbeschermer inbegrepen
-Verwijderbare berscherming in de schouders en ellebogen
-Zachte kraag en bovenste zak uitgevoerd met waterdichte rits
-Stijlvol gespdetail
-Hand gewaxte katoenafwerking

Geproduceerd in Europa

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?