zaterdag 20 april 2024

Belstaff Pure Motorcycle-collectie 2016

Belstaff’s Pure Motorcycle collectie ademt Belstaffs 90 jaar in de motorracerij, zonder het pure gebruiksgemak los te laten. Sinds de 2005 combineert Belstaf rijke motor- en racegeschiedenis met moderne veiligheidstechnieken. Materiaalinnovatie heeft hoge prioriteit, maar ontwikkeling in ontwerp en stijl staan eveneens hoog in het vaandel. De unieke combinatie wordt verenigd in de Pure Motorcycle-lijn, waarin zowel luxueus design vanaf het allereerste begint samengevoegd wordt met veiligheid.

Elk ontwerp maakt gebruik van CE-goedgekeurde bescherming. De 2016-lijn is opnieuw maximaal beschermend tegen zowel valschade, wind, water en kou zonder in te boeten op comfort, stijl en ventilatie.

Gelanceerd vanaf maart 2016:

De Brooklands Blouson is beschikbaar in hand gewaxt katoen (met Union Jack detail) of hand gewaxt leer in British Racing Green.

-Een klassieke laag afgesneden blouson schnit.
-Waterdichte naden en membraan
-Uitritsbare voering voor extra warmte
-Verwijderbare berscherming in de schouders en ellebogen
-Hand gewaxt katoen voor een vintage look
-Spatwaterdichte zaken
-Onderarm ventilatie

Snaefell Jacket

-Waterdichte naden en membraan
-Verwijderbare nylon-voering voor vier seizoenen
-Rugbeschermer inbegrepen
-Verwijderbare berscherming in de schouders en ellebogen
-Zachte kraag en bovenste zak uitgevoerd met waterdichte rits
-Stijlvol gespdetail
-Hand gewaxte katoenafwerking

Geproduceerd in Europa

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen