In detail: 2016 Triumph Thruxton 1200 R

Je stuurt een redacteur naar een introductie van een nieuw model en normaal gesproken bellen we dan even gezellig, kletsen we bij en vertellen hoe het aldaar beviel. Maar soms duurt het allemaal wat langer, zijn mensen minder goed danwel niet bereikbaar. En soms is dat vervelend, maar als we je vast wat machtige detailfoto’s kunnen laten zien…

Eddie de Vries was naar de introductie van de Triumph Thruxton 1200 S in Portugal en zodra we hem te pakken hebben laten we hem uitgebreid vertellen. Tot dan; knappe detailplaatjes van de moddervette 1200cc retro van Triumph!

[justified_image_grid ids=23438,23439,23440,23441,23442,23443,23444,23445]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?