dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

EVOLUTION LJ 1.21-leren jack

De één apprecieert de herkenbare snit van motorkleding, de ander wil liever een casual look.   

De EVOLUTION LJ 1.21 is gemaakt van super zacht en soepel rund leer, voorzien van veiligheidstiksels en CE goedgekeurde schouder- en elleboogprotectie. Het rugpand is voorzien van uitneembar padding. Naar eigen wens kunt u hier bijvoorbeeld een Norman-Tec of D3O Viper rug protector in plaatsen.

In het ontwerp geïntegreerd reflectie materiaal vergroot uw passieve veiligheid. De jas heeft een uitneembare thermo bodywarmer en is daardoor ook comfortabel op wat frissere ritten. Voor de warmere dagen heeft de jas juist weer ventilatie ritsen. 

Met een 20cm korte verbindingsrits in de taille kunt u de jas aan een lederen broek vastmaken. De 20cm rits van de jas past ook op de “Jeansconnect” van Evolution :  U kunt de jas dan via uw broekriem ”vastmaken” aan een (KEVLAR) spijkerbroek.

LJ 1.21 zwart  € 299,90

Herenmaten 48-64

Voor de dames is er in een vergelijkbare look de EVOLUTION LJ 1.35. 

LJ 1.35 zwart  € 299,90
Damesmaten  36- 48

Meer details op  www.evolutionmotorsport.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen