EVOLUTION LJ 1.21-leren jack

De één apprecieert de herkenbare snit van motorkleding, de ander wil liever een casual look.   

De EVOLUTION LJ 1.21 is gemaakt van super zacht en soepel rund leer, voorzien van veiligheidstiksels en CE goedgekeurde schouder- en elleboogprotectie. Het rugpand is voorzien van uitneembar padding. Naar eigen wens kunt u hier bijvoorbeeld een Norman-Tec of D3O Viper rug protector in plaatsen.

In het ontwerp geïntegreerd reflectie materiaal vergroot uw passieve veiligheid. De jas heeft een uitneembare thermo bodywarmer en is daardoor ook comfortabel op wat frissere ritten. Voor de warmere dagen heeft de jas juist weer ventilatie ritsen. 

Met een 20cm korte verbindingsrits in de taille kunt u de jas aan een lederen broek vastmaken. De 20cm rits van de jas past ook op de “Jeansconnect” van Evolution :  U kunt de jas dan via uw broekriem ”vastmaken” aan een (KEVLAR) spijkerbroek.

LJ 1.21 zwart  € 299,90

Herenmaten 48-64

Voor de dames is er in een vergelijkbare look de EVOLUTION LJ 1.35. 

LJ 1.35 zwart  € 299,90
Damesmaten  36- 48

Meer details op  www.evolutionmotorsport.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?