Belstaff laat David Beckham los op motorkleding

David Beckham kennen we als voetballer, als echtgenoot van een Spice Girl en als stijlvol mode-icoon. Dat de Brit ook graag motor rijdt haalt minder vaak de roddelbladen. De voorliefde voor mode en motoren van de voormalige middenvelder heeft tot iets opmerkelijks geleid: een door Beckham ontworpen kledinglijn voor Belstaff.

Duur spul
Beckham ontwierp onder meer klassieke en stijlvolle lederen en textielen jacks en jeansbroeken voor Belstaff. De nadruk ligt overduidelijk op design en dat is niet zo verwonderlijk bij deze metroman. De kleding is vanzelfsprekend bedoeld voor op de motor, maar ook als vrijetijdskleding. Multimiljonair Beckham – en zijn koopgrage vrouw – schrikken niet van de verkoopprijzen van de kleding, de rest van de wereld waarschijnlijk wel. Een ogenschijnlijk simpel leren jack kost alleen al zo’n 1700 euro.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?