20.8 C
Nederland
dinsdag 24 mei 2022

Belstaff laat David Beckham los op motorkleding

David Beckham kennen we als voetballer, als echtgenoot van een Spice Girl en als stijlvol mode-icoon. Dat de Brit ook graag motor rijdt haalt minder vaak de roddelbladen. De voorliefde voor mode en motoren van de voormalige middenvelder heeft tot iets opmerkelijks geleid: een door Beckham ontworpen kledinglijn voor Belstaff.

Duur spul
Beckham ontwierp onder meer klassieke en stijlvolle lederen en textielen jacks en jeansbroeken voor Belstaff. De nadruk ligt overduidelijk op design en dat is niet zo verwonderlijk bij deze metroman. De kleding is vanzelfsprekend bedoeld voor op de motor, maar ook als vrijetijdskleding. Multimiljonair Beckham – en zijn koopgrage vrouw – schrikken niet van de verkoopprijzen van de kleding, de rest van de wereld waarschijnlijk wel. Een ogenschijnlijk simpel leren jack kost alleen al zo’n 1700 euro.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen