vrijdag 8 december 2023

Ben jij mans m/v genoeg voor de Honda Circuit Ervaring?

Soms, heel soms voel je je Marc Marquez of Dani Pedrosa, wanneer je je Honda superstrak en vloeiend door een bocht stuurt. Maar kun je dat ook op het circuit, bocht na bocht? Om dat te ontdekken organiseert Honda op veler verzoek opnieuw de Honda Circuit Ervaring.

Honda Circuit Ervaring? Wat heb ik daar te zoeken. Zal wel voor Fireblades zijn. Toch? Niets is minder waar: Africa Twins, Gold Wing, X-ADV’s, een heel vroege CB550. Als er een Honda-logo op de tank staat, kun je van de partij zijn. Voor elk wat wils en op eigen niveau, da’s het spelletje dat Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen en Ten Kate Motoren hebben uitgedacht. En dan rij je dus wel rondjes ‘om het hardst’ op een wereldberoemd, bijna heilig circuit: Assen.

Wacht dan ook niet te lang met je inschrijving, er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Volg de link en meld je online aan voor vrijdag 18 mei 2018 of vrijdag 13 juli 2018 aanstaande. Het inschrijfgeld bedraagt €130,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant en mooie foto’s als herinnering.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen