Ben jij mans m/v genoeg voor de Honda Circuit Ervaring?

Soms, heel soms voel je je Marc Marquez of Dani Pedrosa, wanneer je je Honda superstrak en vloeiend door een bocht stuurt. Maar kun je dat ook op het circuit, bocht na bocht? Om dat te ontdekken organiseert Honda op veler verzoek opnieuw de Honda Circuit Ervaring.

Honda Circuit Ervaring? Wat heb ik daar te zoeken. Zal wel voor Fireblades zijn. Toch? Niets is minder waar: Africa Twins, Gold Wing, X-ADV’s, een heel vroege CB550. Als er een Honda-logo op de tank staat, kun je van de partij zijn. Voor elk wat wils en op eigen niveau, da’s het spelletje dat Circuit Rijvaardigheid Trainingen (CRT) Assen en Ten Kate Motoren hebben uitgedacht. En dan rij je dus wel rondjes ‘om het hardst’ op een wereldberoemd, bijna heilig circuit: Assen.

Wacht dan ook niet te lang met je inschrijving, er zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Volg de link en meld je online aan voor vrijdag 18 mei 2018 of vrijdag 13 juli 2018 aanstaande. Het inschrijfgeld bedraagt €130,- inclusief lunchbuffet in het paddock restaurant en mooie foto’s als herinnering.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.