Moto Guzzi V7 III Carbon: als het getal 1.921 je heilig is

De Moto Guzzi V7 III Carbon is een exclusieve, genummerde Limited Edition op basis van de V7 III. Moet je dus snel bij zijn.

Authentieke design van de V7 met de kwaliteit en moderne uitstraling van carbonaccenten, da’s in het kort de Moto Guzzi V7 III Carbon. Koolstofvezel onderdelen die normaliter zijn voorbehouden aan de supersport motoren vinden hun weg naar de classic bikes.

De V7 III Carbon is volledig matzwart met rode accenten, waaronder het remzadel van de voorste Brembo remschijf, de emblemen op de zijpanelen en de ‘Eagle’ op de tank. Het ‘Made in Mandello’ krijgt eveneens extra aandacht door de matrood gekleurde covers van de cilinderkoppen. Daarbij een compleet nieuw, waterafstotend Alcantara® zadel, afgewerkt met rode sierstiksels. Andere highlights van de V7 III Carbon zijn de afsluitbare, uit geanodiseerd zwart aluminium vervaardigde tankdop, het koplampframe en de injectorcovers.

Exclusief: slechts 1.921 genummerde exemplaren

De V7 III Carbon is de enige V7 III die in een beperkte, genummerde oplage wordt geproduceerd. Het serienummer van het model is terug te vinden op een plaatje op de handlebarverhoger. De productie van de V7 III – die nu bij de dealers staat voor een prijs van €11.350* – is beperkt tot 1.921 exemplaren, een getal dat verwijst naar het jaar waarin het merk Moto Guzzi werd opgericht.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?