Ben Saunders duikt in motoren

Harley-Davidson Amsterdam heeft een bijzondere samenwerking opgezet met Voice of Holland 2011 winnaar en chef tattoo Ben Saunders.  De samenwerking ‘Ben Saunders voor Harley Amsterdam’ bestaat uit een ontwerp, dat Ben speciaal voor Harley-Davidson Amsterdam heeft gemaakt.

Het ontwerp zal toegepast worden op een gelimiteerd aantal kledingstukken en gadgets. Uiteraard zullen die spullen vervolgens alleen bij Harley Amsterdam beschikbaar zijn. Het ontwerp is geïnspireerd op maori tattoos en de belevingswereld van Harley, maar Saunders heeft er bijvoorbeeld ook zijn eigen kenmerkende diamant in terug laten komen.

Simone Bokma, eigenaresse Harley-Davidson Amsterdam: “ Als jong bedrijf zoeken we naar manieren om ons te onderscheiden en een breed publiek aan te trekken. We hebben expliciet voor Ben gekozen omdat hij perfect past bij de uitstraling van Harley Amsterdam. Hij is een van de beste zangers van dit moment met een geheel eigen stijl en is daarnaast ook nog eens super sympathiek en rijdt graag motor.  Met deze ‘Ben Saunders voor Harley Amsterdam’ lijn hopen we, naast bestaande klanten, ook een nieuw publiek aan te spreken.

Ben Saunders: “Ik rij al jaren motor, op een Italiaan, maar droom al heel lang van een Harley. Toen Simone Bokma me benaderde was ik onmiddellijk enthousiast.  Ik had ook al meteen ideeën over een ontwerp en na een paar schetsen hadden we het perfecte design te pakken.  Wat dat is houden we nog even geheim, want we gaan het ook toepassen op een super coole bike voor mezelf, die ik helemaal aan het customizen ben.”

De ‘Ben Saunders voor Harley’-lijn zal bestaan uit een gelimiteerd aantal gesigneerde paintsets (tank + spatborden) voor motoren, kleding en gadgets en wordt half juni verwacht. Voor de goede orde, hij gaat dus geen motoren ontwerpen zoals andere media melden.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?