Circuitrijden met Troy Corser

Tijdens de Race Academy-dagen op het TT Circuit van Assen, dinsdag 19 en woensdag 20 juni, is Troy Corser aanwezig om deelnemers te helpen. Hulp waar je echt iets aan hebt want als iemand weet hoe je moet racen is het wel een tweevoudig wereldkampioen Superbike.

Corser is op beide dagen aanwezig als instructeur van BWM Motorrad Motorsport The Race Academy. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het is ook mogelijk om je reeds geboekte eendaagse introductiecursus om te zetten naar een tweedaagse cursus inclusief camerabegeleiding. Alle informatie is te vinden op www.race-academy.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.