13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Circuitrijden met Troy Corser

Tijdens de Race Academy-dagen op het TT Circuit van Assen, dinsdag 19 en woensdag 20 juni, is Troy Corser aanwezig om deelnemers te helpen. Hulp waar je echt iets aan hebt want als iemand weet hoe je moet racen is het wel een tweevoudig wereldkampioen Superbike.

Corser is op beide dagen aanwezig als instructeur van BWM Motorrad Motorsport The Race Academy. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het is ook mogelijk om je reeds geboekte eendaagse introductiecursus om te zetten naar een tweedaagse cursus inclusief camerabegeleiding. Alle informatie is te vinden op www.race-academy.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen