Benelli 250 Motard aanstaande

Benelli Q.J., het Italiaanse gedeelte van het Chinese bedrijf Group Qianjiang, heeft speciaal voor de zogeheten opkomende markten de Benelli 250 Motard ontwikkeld. Daarnaast zal de motor ook verkocht gaan worden in een aantal Europese landen, waaronder Italië. De kans dat ‘ie naar Nederland komt is helaas klein.

De 250 Motard maakt gebruik van een 250cc metende eencilinder. Het maximaal vermogen ligt op 25 pk. Niet heel veel maar weet dat het drooggewicht slechts 132 kilo is. De productie is inmiddels op gang gekomen waardoor binnen een paar maanden de eerste Benelli 250 Motard’s verkocht kunnen worden. De prijs volgt nog.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?