dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Benelli 250 Motard aanstaande

Benelli Q.J., het Italiaanse gedeelte van het Chinese bedrijf Group Qianjiang, heeft speciaal voor de zogeheten opkomende markten de Benelli 250 Motard ontwikkeld. Daarnaast zal de motor ook verkocht gaan worden in een aantal Europese landen, waaronder Italië. De kans dat ‘ie naar Nederland komt is helaas klein.

De 250 Motard maakt gebruik van een 250cc metende eencilinder. Het maximaal vermogen ligt op 25 pk. Niet heel veel maar weet dat het drooggewicht slechts 132 kilo is. De productie is inmiddels op gang gekomen waardoor binnen een paar maanden de eerste Benelli 250 Motard’s verkocht kunnen worden. De prijs volgt nog.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen