donderdag 28 maart 2024

Benzineprijs nu echt laag

We waren eind oktober al blij toen de benzineprijs eindelijk écht daalde, nadat in november de olieprijs al spectaculair kelderde. We hebben toen uitgelegd waarom de benzineprijs na-ijlt en we een tijdje moeten wachten waarop de benzineprijs ook echt spectaculair daalt. Maar, het is nu zo ver: de prijs van benzine aan de pomp is in vier jaar niet zo goedkoop geweest als de afgelopen week.

De gemiddelde landelijke adviesprijs voor een liter euro95 daalde woensdag tot 1,665 euro, het laagste niveau sinds december 2011. Ook diesel en lpg werden opnieuw goedkoper.

En nu maar hopen dat de daling doorzet en we tijdens de lente, wanneer we onze stalen rossen weer naar buiten halen, vrolijk kunnen tanken.

Foto: Jowin Boerboom

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen