Benzineprijs nu echt laag

We waren eind oktober al blij toen de benzineprijs eindelijk écht daalde, nadat in november de olieprijs al spectaculair kelderde. We hebben toen uitgelegd waarom de benzineprijs na-ijlt en we een tijdje moeten wachten waarop de benzineprijs ook echt spectaculair daalt. Maar, het is nu zo ver: de prijs van benzine aan de pomp is in vier jaar niet zo goedkoop geweest als de afgelopen week.

De gemiddelde landelijke adviesprijs voor een liter euro95 daalde woensdag tot 1,665 euro, het laagste niveau sinds december 2011. Ook diesel en lpg werden opnieuw goedkoper.

En nu maar hopen dat de daling doorzet en we tijdens de lente, wanneer we onze stalen rossen weer naar buiten halen, vrolijk kunnen tanken.

Foto: Jowin Boerboom

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.