Beroemde Ducati´s geveild!

Ducati-liefhebbers opgelet! Bij Bonhams gaat binnenkort een indrukwekkende Ducati-collectie van het Amerikaanse Silverman Museum Racing onder de hamer. Waar je aan moet denken? Bijvoorbeeld de 1973 750SS Imola, gebaseerd op de 1-2 van Paul Smart en Bruno Spaggiari tijdens de 200 miglia di Imola in 1972. 

Of een 1974 750SS Green Frame of een gloednieuwe Ducati 900 NCR uit 1978. Dat laatste model is een hommage aan de overwinning van Mike Hailwood tijdens de Isle of Man TT in dat jaar. En dan is er ook nog een 750SS TT1 uit 1984. Om het af te maken zullen ook een aantal TT2’s en F1 Desmo Montjuic’s per opbod verkocht gaan worden.

De veiling vindt op donderdag 9 januari 2014 plaats in het Bally’s Hotel & Casino aan de Las Vegas Strip. Gedetailleerde informatie is vanaf midden december te vinden op www.bonhams.com. Via deze site kun je ook de catalogus bestellen en je aanmelden voor de veiling.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?