vrijdag 19 april 2024

Beroemde Ducati´s geveild!

Ducati-liefhebbers opgelet! Bij Bonhams gaat binnenkort een indrukwekkende Ducati-collectie van het Amerikaanse Silverman Museum Racing onder de hamer. Waar je aan moet denken? Bijvoorbeeld de 1973 750SS Imola, gebaseerd op de 1-2 van Paul Smart en Bruno Spaggiari tijdens de 200 miglia di Imola in 1972. 

Of een 1974 750SS Green Frame of een gloednieuwe Ducati 900 NCR uit 1978. Dat laatste model is een hommage aan de overwinning van Mike Hailwood tijdens de Isle of Man TT in dat jaar. En dan is er ook nog een 750SS TT1 uit 1984. Om het af te maken zullen ook een aantal TT2’s en F1 Desmo Montjuic’s per opbod verkocht gaan worden.

De veiling vindt op donderdag 9 januari 2014 plaats in het Bally’s Hotel & Casino aan de Las Vegas Strip. Gedetailleerde informatie is vanaf midden december te vinden op www.bonhams.com. Via deze site kun je ook de catalogus bestellen en je aanmelden voor de veiling.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen