Uitzending gemist > Pre-proloog

Op zaterdag 4 januari 2014 komt aan bijna een jaar wachten een einde als Le Dakar 2014 van start gaat. Twee maanden voor die start vond op Valkenswaard traditioneel de RTLGP Pre-proloog plaats. Ondanks de regen, die aanhield tot halverwege de ochtend, bezochten zo’n 25.000 toeschouwers de 2014-editie op het Eurocircuit in Valkenswaard. 

De nog maar kort geleden aan zijn sleutelbeen geopereerde Hans Vogels was de verrassende winnaar bij de motoren. KTM-coureur Vogels debuteert in januari in de Dakar Rally. “Dit is een prachtig begin. Ik had het niet verwacht, ook al voel ik mij weer helemaal fit.” De tweede positie was voor Henk Knuiman, Rob van Pelt Jr. kwam als derde over de finish. Teleurstelling was er voor Frans Verhoeven, want hij miste opvallend genoeg het podium.

Heb je niets meegekregen van de Pre-proloog? Kijk dan de uitzending snel terug op rtlxl.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.






Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.