Bespaar met Kawasaki

Kawasaki heeft de smaak prima te pakken. Eerder showden ze ons al deze speciale Z1000 en de Sports Editions van de ER-6n/f, nu is het tijd voor de Versys 650/1000 Tourer-edities. Het gaat, om misverstanden te voorkomen, niet om nieuwe modellen, maar wel om speciale acties. Je krijgt namelijk het Tourer-pakket ter waarde van dik 1.000 euro gratis. Bij de Versys 650 bestaat dit pakket uit een in kleur gespoten monokey kofferset van 35 liter (met binnentassen, ophangbeugels en montagematerialen), een vario-windscherm, een set handkappen en een tankpad. Bij de Versys 1000 gaat het om een topkoffer van 47 liter, in kleur gespoten zijkoffers van 35 liter (eveneens inclusief binnentassen, ophangbeugels en montagematerialen) en een tankpad.

In onderstaand klikbaar fotoalbum meer!

 

[justified_image_grid ids=19606,19607,19608,19609,19610,19611]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?