Z1000: Ancora meglio!

Ancora Meglio? Italiaans voor ‘nog beter’! Kawasaki liet vandaag op het Salon in Brussel de Kawasaki Z1000 ‘Made in Italy’ zien. Vrij vertaald kunnen we het een Rizoma-special noemen: de Kawa is van voor tot achter vol gehangen met Rizoma-accessoires.

Nou zien we wel vaker modellen die van voor tot achter worden behangen met accessoires, maar in het geval van de Z1000 gaat het wel iets verder. Want de Kawa is ook in frisse kleuren gespoten en dat benadrukt de gebogen designlijn, van kont tot aangezicht, mooi. Damiaan Hage was voor ons ter plaatse en bekeek de Kawasaki van top tot teen: ‘Het is inderdaad een lust voor het oog, met talloze fraaie details, maar niet zomaar een standaardfiets volbehangen met accessoires. Het vormt echt een mooi geheel. Al dat moois kost natuurlijk ook veel geld, maar daar gaat het met dit soort projecten niet om.’

Of de Z1000 ‘Made in Italy’ ook in deze uitvoering bij de dealer te koop zal zijn is nog niet duidelijk, maar het lijkt er op dat dit een promotiemodel is voor de accessoire-lijn van Rizoma, die te koop is bij de Kawasaki-dealer. Een verkoopprijs voor dit ‘Made in Italy-model’ kunnen we dan helaas ook (nog?) niet noemen.

Het foto-album hieronder is klikbaar!

 

[justified_image_grid ids=18885,18886,18887,18888]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?