Bestel maar, bestel maar, bestel maar

De Europese pre-order-periode van de elektrische Harley-Davidson LiveWire is officieel geopend, zo weet het Amerikaanse merk ons vol trots te melden. De eerste leveringen van deze toch wel zeer bijzondere Harley worden al verwacht in het najaar van 2019.

Als je serieus geïnteresseerd bent, kun je het best via de Harley-Davidson-website je dichtstbijzijnde LiveWire-dealer zoeken. Na een zogeheten pre-order-aanbetaling wordt de LiveWire vervolgens besteld.

Luisterend naar International Marketing Director Steve Lambert is het verstandig om niet al te lang te wachten: “Er is veel interesse in deze motorfiets en veel mensen willen bij de eerste lichting zitten.” In combinatie met beperkte beschikbaarheid van de nieuwe Harley-Davidson, maakt haastige spoed in dit geval dus wellicht wel goed.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?