Inhoud, routes & video’s Promotor 03/2019

Toeren

We gaan van het gas af in Groningen!

De Nederlandse regering draait de gaskraan dicht. Gasfornuis en de benzinemotor staan binnenkort bij het grofvuil. Straks kookt en stookt iedereen elektrisch. Voordat het zover is draait Promotor de gaskraan nog eens flink open op een toer langs de gasgronden van het Hoge Noorden. Maar op gezette tijden gaat het er natuurlijk ook af.

LEES VERDER

TankTasTocht #2: Rondje Mega MotorTreffen

Als motorrijders en lezers van ProMotor kennen wij Vijfhuizen van ons jaarlijkse feestje: het Mega MotorTreffen. Nu kun je dat feestje zolang maken als je wilt. Dus als een speer eropaf en als een speer naar huis. Maar je kunt er ook een dagje uit van maken, desnoods een heel weekeinde. Met dat doel sleutelden we een rondje Haarlemmermeer in elkaar. En het moet gezegd, die is glansrijk geslaagd.

LEES VERDER

Bochtenrijk Oostenrijk

Het is een van de landen waar je eigenlijk niets verkeerd kunt doen. Rijd je per ongeluk voorbij de weg die je op de kaart hebt zien staan, dan is de volgende afslag soms zelf nog mooier. Oostenrijk is een rijk gevuld motorland.

LEES VERDER

De Onwaarschijnlijke Eilanden

De Faeröer zijn zo bijzonder dat National Geographic Traveller ze verkoos tot meest aansprekende eilanden ter wereld. Maar bijna niemand die ze kent. Nog steeds niet. En daarom gaan we er weer naartoe, in november dit jaar.

RESERVEER DEZE REIS

Promotor Reizen

24 – 26 mei North York Moors | € 379,-

22 – 29 juni Oostelijk Alpenrijk | € 729,-

14 – 22 juni Zuidwest-Noorwegen | € 1.499,-

5 – 7 juli 3-daagse Motor.NL North York Moors | € 249,-

6 – 15 september Schotland en de Orkneys | € 1.559,-

Motoren op video

Moto Guzzi V85TT

Kawasaki Z900 Barracuda

Ducati Multistrada 950 S

Occasion: Honda NC700/750X

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.