Bestel nu MOTO73 editie #7

MOTO73 editie 7 ligt nu in de winkel én is hier online te bestellen. In deze nieuwe editie van MOTO73 o.a. een interview met Yamaha SRT-teammanager Wilco Zeelenberg. Wie wordt er volgens hem over tien jaar wereldkampioen in de MotoGP? Verder testen we de Energica Eva Ribelle, Kawasaki Ninja 650 en zoomen we in op de Ducati Streetfighter V4. Dit en nog heel veel meer lees je in MOTO73 #7.

Onze (digitale) abonnees kunnen het magazine lezen via deze link.

Energica Eva Ribelle

Een naked bike; dat is de Eva Ribelle. We testen Energica’s sterkste nieuwe naked, die toevallig elektrische aandrijving heeft. Nick Enghardt is onder de indruk van de trekkracht die deze Ribelle aan de dag legt.

Kawasaki Ninja 650

De Kawasaki Ninja 650 blijft in alles een jonge hond, maar heeft ondertussen stiekem de CV van een veteraan. In 2006 maakten we kennis met de ER-6f en veertien jaar later staat de laatste generatie van de speelse alleskunner voor onze neus. Ad van de Wiel gaat ermee op pad.

Technisch ingezoomd: Ducati Streetfighter V4

Om de honger naar de Ducati Streetfighter te stillen bieden ontwerper Jérémy Faraud en ontwikkelingsrijder Alessandro Vallia een kijkje in wat de Streetfighter V4 op voorhand al heel bijzonder maakt.

Benelli Imperiale 400

Benelli heeft met de Imperiale 400 een uiterst authentiek ogende moderne klassieker neerzet voor een heel vriendelijke prijs. Klinkt te mooi om waar te zijn. Nick Enghard gaat op onderzoek uit.

Eilandhoppen in Denemarken

Eilandhoppen in Denemarken. Met zo’n zeventig bewoonde eilanden hebben we keuze genoeg.

Sport – Wereldkampioen over tien jaar?

Wie zijn de potentiële kampioenen voor over tien jaar? We kunnen het nimand beter vragen dan Petronas Yamaha SRT-teammanager Wilco Zeelenberg.

Marathonmotor – Triumph Rocket III Roadster

Ruim 128.000 kilometer heeft Fred van Eenennaam op zijn Triumph Rocket III gereden. Een proefritje op de Britse krachtpatser bezorgde hem een glimlach van oor tot oor.

EN VERDER

  • Motorleven van Alex Gerling
  • Eerste versnelling
  • Column Herman Brusselmans
  • Techniek: traction control
  • Posters
  • Mr GPS

SPORT

  • Sportfoto – TT Circuit
  • Gevolgen coronavirus
  • GP Mugello in game
  • De terugblik – Giacomo Agostini in Amsterdam

Bestel MOTO73 nummer 7 hier

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.