zaterdag 15 juni 2024

Eerder boete in Zeeland dit weekend

De Zeeuwse handhavers staan op scherp waarschuwt de plaatselijke veiligheidsregio. Zeeland gaat in het paasweekend – waar nodig – boetes uitdelen aan mensen die niets in de provincie te zoeken hebben.

De boulevard van Vlissingen is dit weekend sowieso afgesloten gebied voor motorvoertuigen. Belgische wielertoeristen mogen zich ook zorgen maken. Omdat ze in hun thuisland niet mogen fietsen, doen ze dat net over de grens, maar de politie gaat bekeuringen uitschrijven.

Voorzitter Jan Lonink van de Veiligheidsregio Zeeland is niet te spreken over wielertoeristen, maar ook niet over motorrijders. Het is de ondertussen vertrouwde klacht van te veel motoren die voor overlast zorgen in buitengebieden en op dijkweggetjes. Ook voor motorrijders staat de politie daarom op scherp.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen