Betaalbare laars

In het bezit van oude laarzen, een ontembare drang om weer te gaan rijden en een kleine portemonnee? Dan hebben we goed nieuws voor je, want Evolution komt met de LB4.43-laars. Deze laars is gemaakt van leer met een waterafstotende toplaag en heeft ook een waterdichte en ademende voering. Zo hou je dus droge sokken en warme voeten.

De laars heeft een ritssluiting met aan het bovenste deel van de schacht een klittenband overslag, zodat de laars aan dikke en dunne kuiten aan te passen is. De LB4.43 is verkrijgbaar in de maten 37 tot en met 48 voor 99,90 euro. Meer informatie staat op www.evolutionmotorsport.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.