Biggelaar verder als Ducati-servicepunt

In onderling overleg tussen Ducati West Europe en Biggelaar Special Performance is besloten dat Biggelaar per 1 januari 2012 haar activiteiten voortzet als officieel servicepunt van Ducati. En dat na 45 jaar officieel Ducati-dealerschap.

Het bedrijf van Toine van den Biggelaar concentreerde zich de afgelopen jaren voornamelijk op reparatie, onderhoud en tuning. Verkoop kwam pas op de tweede plaats. Over een paar dagen worden er dus helemaal geen nieuwe Ducati’s en nieuwe Ducati-kledingcollecties meer verkocht aan de Pastoor van Beugenstraat 20 in Oisterwijk.

Opvallend is dat Biggelaar zich nu ook gaat richten op viertakttuning (en dus geen viertaktonderhoud van bijvoorbeeld Japanse merken). Verkoop van gebruikte motoren, hoofdzakelijk Ducati´s, blijft overigens wel onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van Biggelaar Special Performance.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?