maandag 29 mei 2023

Biggelaar verder als Ducati-servicepunt

In onderling overleg tussen Ducati West Europe en Biggelaar Special Performance is besloten dat Biggelaar per 1 januari 2012 haar activiteiten voortzet als officieel servicepunt van Ducati. En dat na 45 jaar officieel Ducati-dealerschap.

Het bedrijf van Toine van den Biggelaar concentreerde zich de afgelopen jaren voornamelijk op reparatie, onderhoud en tuning. Verkoop kwam pas op de tweede plaats. Over een paar dagen worden er dus helemaal geen nieuwe Ducati’s en nieuwe Ducati-kledingcollecties meer verkocht aan de Pastoor van Beugenstraat 20 in Oisterwijk.

Opvallend is dat Biggelaar zich nu ook gaat richten op viertakttuning (en dus geen viertaktonderhoud van bijvoorbeeld Japanse merken). Verkoop van gebruikte motoren, hoofdzakelijk Ducati´s, blijft overigens wel onderdeel van de bedrijfsactiviteiten van Biggelaar Special Performance.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image