Moto Morini… Ja, wat eigenlijk?

Er is vandaag niet alleen positief nieuws te melden over Norton. Want. dachten we dat het hoofdstuk Moto Morini afgesloten was, leren we een wijze les… Onderschat nooit een Italiaan! Vanuit onbekende hoek is blijkbaar toch weer iets aan geld losgepeuterd wat direct betekent dat er weer waanzinnige persberichten de wereld in gejaagd worden.

Volgens die berichten staat het merk Moto Morini aan de start van een wederopstanding waarbij niet alleen de bekende modellen, maar ook de modellen die het commerciële daglicht net niet meer hebben kunnen zien, aan de wereld getoond gaan worden. Dat zijn dus de Granpasso-achtige supermoto en nóg een model wat tot op heden zelfs geheim is gebleven. Vooralsnog boeken wij geen ticket naar Bologna, maar we houden het wel in de gaten. Wederom.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?