13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Moto Morini… Ja, wat eigenlijk?

Er is vandaag niet alleen positief nieuws te melden over Norton. Want. dachten we dat het hoofdstuk Moto Morini afgesloten was, leren we een wijze les… Onderschat nooit een Italiaan! Vanuit onbekende hoek is blijkbaar toch weer iets aan geld losgepeuterd wat direct betekent dat er weer waanzinnige persberichten de wereld in gejaagd worden.

Volgens die berichten staat het merk Moto Morini aan de start van een wederopstanding waarbij niet alleen de bekende modellen, maar ook de modellen die het commerciële daglicht net niet meer hebben kunnen zien, aan de wereld getoond gaan worden. Dat zijn dus de Granpasso-achtige supermoto en nóg een model wat tot op heden zelfs geheim is gebleven. Vooralsnog boeken wij geen ticket naar Bologna, maar we houden het wel in de gaten. Wederom.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen