Positief Norton-nieuws

Het is feest bij Norton. Niet alleen omdat in Italië voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens twee nieuwe Norton’s geleverd werden (zie foto). Het nieuwe Norton, bekend van die fraaie tweecilinders die de meesten onder ons enkel op foto’s hebben gezien, heeft wilde plannen.

Na een periode van relatieve stilte, die sommige boze tongen al het ergste deed vrezen, laat het merk weten van plan te zijn het medewerkersbestand te verdubbelen en daarmee de vertragingen in de productie snel weg te willen werken.

Dat was tenminste het antwoord ten tijde van de Britse motorshow in Birmingham. Wij kunnen enkel afwachten en het nieuws in de gaten houden. Maar laten we hopen dat het alsnog goed komt met deze schitterende machines!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?