13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Positief Norton-nieuws

Het is feest bij Norton. Niet alleen omdat in Italië voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens twee nieuwe Norton’s geleverd werden (zie foto). Het nieuwe Norton, bekend van die fraaie tweecilinders die de meesten onder ons enkel op foto’s hebben gezien, heeft wilde plannen.

Na een periode van relatieve stilte, die sommige boze tongen al het ergste deed vrezen, laat het merk weten van plan te zijn het medewerkersbestand te verdubbelen en daarmee de vertragingen in de productie snel weg te willen werken.

Dat was tenminste het antwoord ten tijde van de Britse motorshow in Birmingham. Wij kunnen enkel afwachten en het nieuws in de gaten houden. Maar laten we hopen dat het alsnog goed komt met deze schitterende machines!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen