Bigtwin Bikeshow & Expo gaat niet door

Door de maatregelen vanwege de tweede golf corona-besmettingen is duidelijk geworden dat het organiseren van de Bigtwin Bikeshow & Expo vrijwel onmogelijk is geworden. We hebben  dan ook de vervelende beslissing moeten nemen om deze definitief niet door te laten gaan.

In de hoop dat rond deze tijd de corona-pandemie enigszins beteugeld zou zijn, hebben we in april j.l. de organisatie van de Bigtwin Bikeshow & Expo 2020 in gang gezet. In de zomermaanden leek het er op dat het redelijk onder controle was, maar helaas pakte dit anders uit. Door het steeds verder toenemend aantal besmettingen hebben een aantal standhouders uiteindelijk hun reservering ingetrokken. Ook buitenlandse standhouders haakten af vanwege quarantaine-verplichtingen. 

Van de 120 vorig jaar, hielden we voor dit jaar uiteindelijk slechts 44 stands en kramen over. Veel standhouders zijn druk geweest om een mooie stand  te realiseren, maar helaas is dat voor niets geweest. 

Voor de Bikeshow geldt eigenlijk hetzelfde: van alle ingeschreven deelnemers bleven er nog 27 over, want ook daar waren veel buitenlandse deelnemers bij. 

Ondanks onze gezamenlijke inzet en het vele werk, zijn we alsnog door het virus verslagen. Natuurlijk hadden we er wel rekening mee gehouden, maar het blijft toch zuur.

Zoals eerder aangekondigd, krijgt iedereen z’n entreegeld terug (minus één euro kosten). Dit geldt overigens ook voor de standhouders. 

Dit jaar zit het niet mee, maar we gaan er van uit dat we volgend jaar weer een dijk van een beurs neer kunnen zetten! Voor nu rest ons alleen om alle betrokkenen te bedanken voor hun getoonde interesse en inzet. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?