maandag 30 januari 2023

Bigtwin Bikeshow & Expo gaat niet door

Door de maatregelen vanwege de tweede golf corona-besmettingen is duidelijk geworden dat het organiseren van de Bigtwin Bikeshow & Expo vrijwel onmogelijk is geworden. We hebben  dan ook de vervelende beslissing moeten nemen om deze definitief niet door te laten gaan.

In de hoop dat rond deze tijd de corona-pandemie enigszins beteugeld zou zijn, hebben we in april j.l. de organisatie van de Bigtwin Bikeshow & Expo 2020 in gang gezet. In de zomermaanden leek het er op dat het redelijk onder controle was, maar helaas pakte dit anders uit. Door het steeds verder toenemend aantal besmettingen hebben een aantal standhouders uiteindelijk hun reservering ingetrokken. Ook buitenlandse standhouders haakten af vanwege quarantaine-verplichtingen. 

Van de 120 vorig jaar, hielden we voor dit jaar uiteindelijk slechts 44 stands en kramen over. Veel standhouders zijn druk geweest om een mooie stand  te realiseren, maar helaas is dat voor niets geweest. 

Voor de Bikeshow geldt eigenlijk hetzelfde: van alle ingeschreven deelnemers bleven er nog 27 over, want ook daar waren veel buitenlandse deelnemers bij. 

Ondanks onze gezamenlijke inzet en het vele werk, zijn we alsnog door het virus verslagen. Natuurlijk hadden we er wel rekening mee gehouden, maar het blijft toch zuur.

Zoals eerder aangekondigd, krijgt iedereen z’n entreegeld terug (minus één euro kosten). Dit geldt overigens ook voor de standhouders. 

Dit jaar zit het niet mee, maar we gaan er van uit dat we volgend jaar weer een dijk van een beurs neer kunnen zetten! Voor nu rest ons alleen om alle betrokkenen te bedanken voor hun getoonde interesse en inzet. 

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen