donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Bigtwin Bikeshow & Expo + weggeefactie UPDATE: winnaars bekend

Op 1, 2 en 3 november a.s. staan de deuren van Expo Houten wijd open voor de jaarlijkse Bigtwin Bikeshow & Expo, dé hotspot voor fans van choppers, bobbers, customs, clubstyle, cruisers, baggers, caféracers en de bijbehorende lifestyle. Het absolute hoogtepunt is de internationale Bigtwin Bikeshow met de mooiste, wildste en meest exclusieve custombikes.

De stands worden bezet door bedrijven die alles met custombouw te maken hebben. Ook zijn er een aantal importeurs aanwezig, zoals Harley-Davidson, Indian en Triumph, die de nieuwe Rocket lll op de stand heeft staan. Vakmensen uit de wereld van de custombouw tonen live hun vaardigheden, zoals leerbewerking, pinstriping en airbrushen. In de Chopper Zone wordt tijdens de beurs live een complete chopper gebouwd!

Naast de vele motoren zijn er op de Bigtwin Bikeshow ook kraampjes met o.a. onderdelen, gereedschappen, kleding, sierraden, reizen en hebbedingetjes. Uiteraard is er weer het supergezellige Bigtwin Biker Café met live muziek en erotic acts. Op zaterdagmiddag is er zelfs een echte biker wedding!

Kortom, bezoek de Bigtwin Bikeshow & Expo en geniet van de speciale motoren in een relaxte sfeer! Entreeprijs 15,- en parkeren is gratis.

Voor meer info en online tickets: www.bigtwin.nl en Facebook

Weggeefactie UPDATE: winnaars bekend

MotorNL geeft 5 x 2 kaarten weg voor de Bigtwin Bikeshow & Expo. Hoe maak je kans? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je maakt automatisch kans! Winnaars maken we bekend in de nieuwsbrief van donderdag 24 oktober. Schrijf je hier in voor de MotorNL nieuwsbrief. (linkt werkt alleen via desktop/laptop).

De winnaars van de vrijkaarten:
– Eric Molenaar
– Vanessa Poland
– Johan de Ligt
– Peter Versluis
– Carola Cornelisse

Van harte gefeliciteerd. De tickets komen z.s.m. jullie kant op!

BigTwin Bikeshow 2
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen