Bijna 10.000 bezoekers Motor.NL Mega MotorTreffen 2019

Afgelopen weekend heeft het team van Motor.NL met heel veel plezier de derde editie van het Mega MotorTreffen georganiseerd. Bijna 10.000 motorliefhebbers hebben het evenement bezocht. Zelf vonden we het een zeer geslaagde editie. En afgaande op de reacties op social media van bezoekers zijn wij niet de enige.

Wat blijft het een schitterend gezicht al die motoren die de hal in komen rijden. De één rustig, de ander donker grommend of gierend hoog. Het blijft een streling voor de trommelvliezen. Wat ook weer opvalt zijn de vele ‘soorten’ motorrijders. Jonge gasten op een vette naked, oudere heren op keurige toermotoren, racers op gillende superbikes, brede kerels op imposante Harley’s en Indians. Hayabusa’s met dikke sloffen en mannen op eeuwenoude occasions. Allemaal kwamen we weer naar het Motor.NL Mega MotorTreffen om net als wij te genieten. En zonder enige vorm van rottigheid. 

Cijfers Motor.NL Mega MotorTreffen editie 2019

  • Aantal bezoekers 9.876  (18 & 19 mei 2019)
  • Verdeling bezoekers zaterdag 18 mei 4.168 / zondag 19 mei 5.708
  • Proefritten over twee dagen 2.767

Ten opzichte van 2018 zijn er iets meer bezoekers. Het aantal proefritten is explosief gestegen. Dit is met name gekomen door het grote aantal motormerken dat dit jaar aanwezig is geweest en waarvan een aantal zeer groots hebben uitgepakt.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?