Bijzonder gebaar Ducati

In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juni staat het circuit van Mettet in het teken van Ducati. Dit weekend zit vol activiteiten die zowel op als rondom het circuit plaatsvinden. Maar er is iets heel bijzonders aan de hand… De Italiaanse fabrikant geeft motorrijders van alle merken de kans om dit weekend te ervaren op het nieuwe circuit in België.

Onder begeleiding van de Stéphane Mertens School kun je tijdens de groepssessies, op je eigen motor, het circuit van Mettet verkennen. De groepen worden samengesteld op basis van niveau. Indien je je inschrijft voor één of twee dagen circuitrijden kunt je gratis, onder begeleiding van Trackdays4all, de prestaties van de nieuwe 1199S, 1199, 848 EVO en 848 EVO Corse ervaren tijdens een sessie op het circuit.

Raadpleeg voor meer informatie en het bestellen van tickets www.ducatinortheurope.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?