dinsdag 23 april 2024

Bijzonder gebaar Ducati

In het weekend van zaterdag 2 en zondag 3 juni staat het circuit van Mettet in het teken van Ducati. Dit weekend zit vol activiteiten die zowel op als rondom het circuit plaatsvinden. Maar er is iets heel bijzonders aan de hand… De Italiaanse fabrikant geeft motorrijders van alle merken de kans om dit weekend te ervaren op het nieuwe circuit in België.

Onder begeleiding van de Stéphane Mertens School kun je tijdens de groepssessies, op je eigen motor, het circuit van Mettet verkennen. De groepen worden samengesteld op basis van niveau. Indien je je inschrijft voor één of twee dagen circuitrijden kunt je gratis, onder begeleiding van Trackdays4all, de prestaties van de nieuwe 1199S, 1199, 848 EVO en 848 EVO Corse ervaren tijdens een sessie op het circuit.

Raadpleeg voor meer informatie en het bestellen van tickets www.ducatinortheurope.be.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen