Stem en win!

Het TT Circuit Assen is de afgelopen weken bedolven onder honderden slogans voor de Dutch TT. Jullie reageerden massaal met zeer uiteenlopende slagzinnen. Maar welke slogan wint en wie is dus tijdens de TT van 2012 VIP-gast? De bezoekers aan de website van het TT Circuit Assen gaan dat bepalen. Hieronder staan de tien slagzinnen die door het circuit geselecteerd zijn. De slogan met de meeste stemmen wint en wordt gebruikt bij de promotie van de TT.

–    Gassen op TT-Assen!
–    TT is all you need !!!
–    TT Circuit Assen: Cathedral of Speed!
–    Dutch TT a lifetime experience in one day
–    Beleef de Magie van de Dutch TT
–    The Dutch TT, The place to be!!!
–    Dutch TT for You and Me
–    The TT, feel the power of speed.
–    Meet me, at the Dutch TT!
–    Dutch TT, your date with MotoGP

Stemmen kan via www.tt-assen.com/slogan. Succes en wie weet ga jij als VIP naar de TT! Wij zijn alvast jaloers.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.